TRIO CATERING

profesjonalna organizacja imprez okoliczno?ciowych

Przykładowe menu
Menu weselne

Propozycja menu



Zupa:

Rosół, krem z brokułów

Obiad:

Leśny kotlet( schab z serem i pieczarkami)
Roladka parmeńska faszerowana szpinakiem
Karczek w sosie własnym
Pierś z kurczaka faszerowana jabłkiem, szynką i serem
Filet z kurczaka z szynką szwarcwaldzką, szpnakiem i suszonymi pomidorami zapiekany żółtym serem
Schab wiejski z boczkiem, kielbasą, cebula i ogórkiem
Rolada wieprzowa
(z powyższych propozycji należy wybrać max cztery)
Ziemniaki z wody, kluski białe i ciemne, frytki
Surówka z kapusty pekińskiej, surówka z marchwi, modra kapusta

Deser:

Ciasto i tort własne lub dodatkowo płatne
Kawa i herbata bez ograniczeń

Zimne przekąski:

Turbany wędlin
Tatar wołowy
Platery serów różnych i pasztetów staropolskich
Śledzie po meksykańsku
Jajka faszerowane
Tymbaliki drobiowe
Drobiowe paróweczki w cieście francuskim
Pieczarki faszerowane fetą i boczkiem
Sałatka z gyrosem
Sałatka z selera na majonezie
Tortille drobiowo-warzywne
Grzybki marynowane
Boczek zawijany ze śliwką kalifornijską
Pomidory z serem mozarella w ziołach
Dipy
Pieczywo i masło

Kolacja I:

De vollae z frytkami oraz surówką z białej kapusty lub bogracz z pieczywem/ Flaki wołowe/ Boeuf Stroganow

Kolacja II:

Barszcz czerwony z krokietem